Welkom Bij

Party time!

Communie / lentefeest 2021

Jullie hebben binnenkort iets te vieren!? Een ideale gelegenheid om jullie kind op zijn mooist op foto vast te leggen. De fotosessie vindt uiterlijk 1 maand voor het feest plaats. Zo heb ik ruim de tijd om alles te bewerken en je nabestelling te plaatsen en tijdig af te leveren. 

De fotosessie vindt plaats op locatie. Deze wordt in overleg afgesproken. Er zijn heel wat mogelijkheden in de buurt van Dilsen-Stokkem. Enkele voorbeelden zijn: Connecterra, oud station in As, bos, Oude Maas in Dilsen, grafittimuur, bos, bloemenweide, brug kanaal in Lanklaar... variatie genoeg.  Op een buitenlocatie zijn we helaas afhankelijk van het weer, bij regen of te guur weer wordt de fotosessie in overleg uitgesteld of gaan we naar een binnenlocatie. C-Mine in Genk, mijn Heusden-Zolder, bloemenwinkel, ... kunnen dan ook een optie zijn. De fotosessie duurt, afhankelijk van de gekozen sessie ongeveer 1 à 1,5 uur.

Na de fotosessie worden de beelden door mij uitgeselecteerd en professioneel bewerkt. Ongeveer 2 weken na de fotosessie zijn alle foto’s afgewerkt en kan je ze bekijken in een persoonlijke online galerij. Uit de reeks foto’s kies je er eentje die ik laat afdrukken op professioneel fotopapier 20x30 cm. Ik wacht uiteraard met het online posten van foto’s tot de feestdag.  Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Altijd welkom om de producten te komen bekijken in mijn studio, ik help je graag verder! (Levertijd uitvergrotingen en albums is +/- 2 weken)

Wat is de prijs van een communie-reportage?

Bij een communiereportage heb je de keuze tussen een eerder korte reportage (Magnifiek) of een uitgebreide sessie (Subliem).  Het verschil zit vooral in de tijd die ik als fotograaf uittrek voor jullie sessie.  De uigebreide sessie heeft meer settings, er wordt tijd gemaakt voor foto's met broer/zus/ouders en het aantal afgeleverde foto's ligt hoger. 
Het verschil zit zeker niet in de kwaliteit van de foto's.  In alle reportages geef ik het beste van mezelf voor een optimaal resultaat!

Een sessie 'magnifiek' kost 90,00 euro, de prijs van een 'sublieme' sessie is 160,00 euro.

De sessieprijs is de vergoeding voor de tijd, gebruikte materialen, kennis, creativiteit en service van Shooting Stars Fotografie. Bij deze sessieprijzen zijn standaard géén digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen.  Indien je deze wel wil kan je kiezen voor een '+sessie' (zie tabel hieronder). Voor de nabestelling kan je kiezen uit een ruim assortiment.  Hiervoor kan je gebruik maken van de pakketprijzen, die we zorgvuldig hebben samengesteld en die enkele leuke extra's bevatten, of je kiest à la carte de mooiste fotoproducten uit!


Hoe zien de pakketten eruit?

Bedankt voor je interesse in de diensten van Shooting Stars Fotografie! 

Ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk.  Bedankt voor je aanvraag! 

Shooting Stars Fotografie
Burgemeester Henrylaan 111
3650 Dilsen-Stokkem
Tel: 0494 92 40 97
info@shootingstars.be
Kvk BE 0550.620.993

Say Hello

Ik laat snel van me horen!

Bedankt voor je berichtje!