Welkom Bij

Hallo, ik stel mezelf graag even aan je voor. Ik ben Kathleen Wijnen, gehuwd, trotse mama, gedreven leerkracht en gepassioneerd fotograaf. Het ene staat niet los van het andere. Ik hou enorm van mijn dochters en mijn gezin. Ik ben fier dat ik mijn kinderen heb kunnen opvoeden tot wat ze nu geworden zijn; twee enthousiaste sportieve meiden die weten wat ze willen. Ik hecht veel belang aan een warme en gezellige familieband. Net daarom wil ik mooie momenten vastleggen. Dit zijn herinneringen om te koesteren en worden alsmaar waardevoller.

Over mezelf

De passie voor de fotografie is ontstaan in 2013.  Sven, mijn echtgenoot, was al een tijdje bezig met macro- en natuurfotografie en stilaan kreeg ook ik de microbe te pakken.  Waar Sven zijn voldoening haalde uit het ontspannen bezig zijn met zijn hobby in de natuur, haal ik vooral veel energie uit de leuke contacten met toffe mensen. 

Ik volgde verschillende opleidingen bij o.a. CVO in Heusden zolder, waar ik zowat alle modules doorlopen heb.  Ook volgde ik heel wat workshops in binnen- en buitenland.  Telkens weer boeiende en leerzame uitdagingen!

In tussentijd werd een deel van onze woonkamer omgetoverd tot een gezellige en huiselijke fotostudio.  Het kan dus gebeuren dat je hartelijk ontvangen wordt in de studio door onze hond Miko die vanuit de keuken  achter een poortje toekijkt.  Of onze dochters die even nieuwsgierig komen piepen naar wie mama voor de lens heeft.


Het geeft telkens weer een enorme voldoending om herinneringen vast te leggen voor de eeuwigheid. Mensen staan er niet altijd bij stil, maar foto's kunnen ├ęcht wel belangijk zijn en zeker worden. Dat is me onlangs helaas duidelijk geworden toen we plots afscheid moesten nemen van iemand in onze nabije omgeving. Uiteindelijk zijn foto's en herinneringen het enige wat er soms nog overblijft. En laat net deze 2 dingen elkaar perfect aanvullen. Foto's helpen ervoor zorgen dat herinneringen niet verloren gaan. 

Wil je een professionele reportage boeken, weet dan dat ik er vol passie invlieg om jullie de leukst mogelijke herinneringen te bieden!