Welkom Bij

Werkwijze

Als je een fotosessie boekt bij Shooting Stars Fotografie heb je de mogelijkheid om een reportage met of zonder digitale beelden in hoge resulutie te boeken.
Je maakt in eerste instantie een keuze tussen een beperkte, eerder korte reportage (Subliem) of een uitgebreide reportage (Magnifiek). 

Het is zonde om de foto's enkel op een USB-stick in de kast te bewaren. 

Als je kiest voor Shooting Stars Fotografie kies je ook voor foto-afdrukken van de allerbeste kwaliteit. Samen maken we een keuze uit de verschillende materialen, formaten,... Van alle producten zijn voorbeelden aanwezig in de studio en ik beschik over gespecialiseerde software die jullie helpt bij het maken van een keuze. 

Digitale bestanden in hoge resolutie die je kan gebruiken om zelf afdrukken te laten maken zijn enkel inbegrepen in de "plus-formules".  Met deze hoge resolutie bestanden kan je zelf aan de slag. Helaas merk ik vaak dat sommige afdrukcentrales het niet nauw nemen met de "juiste" kleurinstellingen, materialen en afwerkingen. Hiervoor kan ik niet aansprakelijk worden gesteld.
Jullie ontvangen bij iedere reportage van de bewerkte beelden het bestand in webresolutie, geoptimaliseerd voor het bekijken op een beeldscherm , voorzien van een watermerk. Deze webresolutiebestanden zijn niet geschikt om te laten afdrukken.

Hoe gaat zo'n reportage dan in zijn werk

Meestal krijg ik een telefoontje, mailtje of bericht van de klant en beantwoord ik dat zo snel mogelijk.  Via een e-mail of telefoongesprek vertel ik al kort wat je van me kan verwachten en we kijken of we samen een 'match' hebben.  Ik vind het erg belangrijk dat de klant niet alleen goede foto's overhoudt aan de reportage, maar er vooral aan terugdenkt als een leuke belevenis.

Indien er nog twijfels zijn, zijn jullie altijd welkom in mijn fotostudio waar we jullie wensen gedetailleerd kunnen bespreken.  Op dit moment kunnen jullie ook voorbeelden zien van de verschillende producten die achteraf na te bestellen zijn.
Bij een newbornreportage nodig ik je altijd even op voorhand uit, omdat bij deze reportages het belangrijk is dat jullie als gezin relaxed aankomen in de studio en weten zo'n reportage in zijn werk gaat.  Dit maakt dat de reportge in een ontpannen sfeer kan doorgaan.  Ook indien er een broertje of zusje moet meegefotografeerd worden, helpt het vaak als zij de omgeving al eens gezien hebben en misschien al eens een 'oefenfoto' genomen hebben. 

Mijn doel is, bij eender welke sessie, om samen een onstpannende en leuke reportage te doen, waar ik zo goed mogelijk probeer te voldoen aan jullie verwachtingen.  Als die op voorhand al eens doorgenomen worden is dat nu eenmaal gemakkelijker.

Jullie zijn overtuigd, wat nu?

Als jullie helemaal overtuigd zijn om een fotoreportage te boeken bij Shooting Stars Fotografie, dan stuur ik jullie het reserveringsformulier door dat jullie online kunnen invullen. Na het betalen van het voorschot is jullie plekje in mijn agenda gereserveerd!  We spreken samen een dag, uur en locatie af en dan is het enkel nog afwachten!  

Wat als de foto's klaar zijn?

Het is niet enkel de fotosessie die je je zal herinneren, maar zeker ook de ervaring!

Een fotosessie wordt pas echt waardevol als er achteraf ook tastbare producten overblijven, producten die van generatie op generatie worden doorgegeven. Producten waar je telkens weer gelukkig van wordt, een mooie muurdecoratie waar je enkele keren per dag langs loopt, een album dat je later samen met je familie kan bekijken.  Een mooie box met foto's om later met je kinderen mee te geven als herinnering.  Laat je foto's niet enkel een digitaal leven leiden!