Welkom Bij

Hoe vettiger hoe prettiger

Cakesmash

Een cakesmashreportage vindt steeds plaats in de studio. We plannen een moment waarbij we er rekening mee houden dat nabestelde fotoproducten geleverd kunnen worden voor het eerste verjaardagsfeestje van het kindje! Meestal is dat zo'n 5-tal weken voor de eerste verjaardag.  Ook is het belangrijk dat het kindje goed uitgerust is, we kiezen het tijdstip in functie van de dutjes.

Deze sessie bestaat uit 3 delen: Eerst worden er enkele 'gewone' foto's gemaakt in een neutrale setting. Daarna komt de cake erbij en wordt er naar hartelust gesmuld en geknoeid om uiteindelijk af te sluiten met een badmoment, zodat het kindje daarna weer helemaal zuiver terug huiswaarts kan keren!

Je kan bij de reservatie aangeven welk soort setting je voorkeur geniet, welke kleur van taart je wil, ballonnen enz. Of kies je  eerder 'less is more',... Ik stel met zorg een mooie setting samen. 

Reserveer deze sessie tijdig (best enkele maanden op voorhand), want de plaatsen zijn beperkt. Bij een cakesmashreportage moet de ik rekening houden met enkele extra zaken als; beschikbaarheid van een heerlijke taart, alles afgewerkt krijgen voor het feestje en het poetswerk na de sessie :-),...

Wat is de prijs van een Cakesmash sessie?

De prijs van een cakesmash sessie is 200,00 euro, inclusief versiering en de taart / donuts / spaghetti.

Bij deze sessieprijs zijn standaard géén digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen. Indien je deze wel wil kan je kiezen voor een '+sessie' (zie tabel hieronder).  Voor de nabestelling kan je kiezen uit een ruim assortiment.