Welkom Bij

Being loved no matter what

Familie

Voor een gezinsreportage werk ik liefst op een buitenlocatie. We kiezen deze samen. Dat kan zijn; een bos, aan het water, een speeltuin, duinen, ... er zijn zoveel leuke plekken! 

Tijdens een ontspannende wandeling maak ik foto's. Jullie kunnen zelf aangeven welk soort foto's jullie graag willen, maar meestal zijn dit eerder spontane foto's en geen staatsieportretten :-) Geen geforceerde glimlachjes dus.

Een tweetal weken na de sessie krijgen jullie een via e-mail een link naar een online galerij, waar jullie de foto's kunnen bekijken. Achteraf kunnen jullie aangeven welke foto's of fotoproducten jullie willen nabestellen.

Indien gewenst zijn jullie steeds welkom  in de studio om de mogelijkheden in detail te bekijken en bespreken.

Wat is de prijs van een familie sessie?

Bij een communie- of gezinsreportage heb je de keuze tussen een eerder korte reportage (magnifiek) of een uitgebreide sessie met alles erop en eraan (subliem).  Het verschil zit hem vooral in de tijd die ik als fotograaf uittrek voor jullie sessie.  Bij de uigebreide sessie ligt het aantal afgeleverde foto's hoger en we nemen voldoende tijd zodat iedereen relaxed in beeld gebracht kan worden.  Een uitgebreide reportage geeft wat meer mogelijkheden geeft als jullie graag een album wensen.

Het verschil zit zeker niet in de kwaliteit van de foto's.  In alle reportages geef ik het beste van mezelf voor een optimaal resultaat!

Een sessie 'magnifiek' kost 100,00 euro, de prijs van een 'sublieme' sessie is 160,00 euro.

Deze prijs geldt voor 5 personen, per extra persoon komt er 25,00 euro bij.

De sessieprijs is de vergoeding voor de tijd, gebruikte materialen, kennis, creativiteit en service van Shooting Stars Fotografie. Bij deze sessieprijzen zijn standaard géén digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen. Indien je deze wel wil kan je kiezen voor een '+sessie' (zie tabel hieronder). Voor de nabestelling kan je kiezen uit een ruim assortiment.