Welkom Bij

kleine wondertjes

Newborn

'Ze zijn zo snel groot', om met een cliché te beginnen.

Maar het is écht wel waar. Die eerste dagen zijn zo uniek en bijzonder. Deze tijd komt nooit meer terug! Het is niet alleen super voor jullie om deze periode vast te leggen. Maar ook voor jullie kleintje is het straks helemaal fantastisch om later op terug te kijken. 

Een newbornsessie vindt steeds plaats in de daglichtstudio (geen flitslicht) en dit maximum 15 dagen na de geboorte van het kindje.

Wanneer je graag zo'n sessie wil boeken doe je dat best tijdens het tweede trimester van je zwangerschap.

Voor jullie een reservatie vastleggen nodig ik jullie graag uit in de studio om één en ander in detail te bespreken zodat we precies weten wat we van mekaar kunnen verwachten. Na dit vrijblijvende gesprek ontvangen jullie een brochure die jullie thuis nog eens rustig kunnen nalezen.

Indien jullie willen reserveren betalen jullie het voorschot en op basis van de uitgetelde bevallingsdatum hou ik een plaatsje vrij in mijn agenda. Eens de baby geboren is wordt er een definitieve afspraak vastgelegd.

Een newbornreportage duurt meestal zo'n 3 à 4 uren. Er wordt ook tijd gemaakt voor enkele foto's met broer/zus en de ouders.

Alle nodige accessoires zijn in de studio aanwezig. 

Twee à drie weken na de sessie zijn alle beelden bewerkt en volgt er voor jullie de moeilijke klus om de allerschattigste foto's uit te kiezen. 
Er is keuze uit verschillende materialen muurdecoratie, albums, cadeautjes voor meter en peter,...

Interesse in zowel een zwangerschaps- als een newbornreportage? Boek beide sessies en ontvang een leuk fotocadeau!

Wat is de prijs van een newbornreportage?


Bij een communiereportage heb je de keuze tussen een eerder korte reportage (Magnifiek) of een uitgebreide sessie (Subliem).  Het verschil zit vooral in de tijd die ik als fotograaf uittrek voor jullie sessie.  De uigebreide sessie heeft meer settings, er wordt tijd gemaakt voor foto's met broer/zus/ouders en het aantal afgeleverde foto's ligt hoger. 
Het verschil zit zeker niet in de kwaliteit van de foto's.  In alle reportages geef ik het beste van mezelf voor een optimaal resultaat!

Een sessie 'magnifiek' kost 110,00 euro, de prijs van een 'subliem' sessie is 175,00 euro.

De sessieprijs is de vergoeding voor de tijd, gebruikte materialen, kennis, creativiteit en service van Shooting Stars Fotografie. Bij deze sessieprijzen zijn standaard géén digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen.  Indien je deze wel wil kan je kiezen voor een '+sessie' (zie tabel hieronder). Voor de nabestelling kan je kiezen uit een ruim assortiment.  Hiervoor kan je gebruik maken van de pakketprijzen, die we zorgvuldig hebben samengesteld en die enkele leuke extra's bevatten, of je kiest à la carte de mooiste fotoproducten uit!