Welkom Bij

3 maanden / 8 maanden

Baby en Sitters

Eens je kindje geboren is ontwikkelt het zich razendsnel. En of het nu gaat om die kleintste details tijdens een newbornreportage, de heldere blik als ze 4 maanden oud zijn of die mooie lachjes als ze net kunnen zitten. Iedere periode heeft zo zijn bijzonderheden.
Na de newbornperiode zijn dit dé mooie momenten om een reportage te overwegen:

- Babyshoot (3/4 maanden)
- Sitter-sessie (6/9 maanden)

Dit zijn de leeftijden in het eerste jaar die ik adviseer om een reportage te doen, afhankelijk van jullie voorkeur. Bij de mijlpaal rond de 4 maanden kan jullie kindje waarschijnlijk goed op zijn of haar buikje liggen en het hoofdje omhoog houden. Dit geeft hele leuke foto's, samen met foto's met de ouders en op de rug. Wil je liever nog even wachten? Een sittersessie is ontzettend leuk om te doen! Deze plannen we dan in als jullie kindje nét zelfstandig kan zitten en nog niet weg kan lopen / kruipen. Jullie kindje kan in leuke mandjes zitten of op een mooi kleedje, samen met de ouders op de foto en alle lieve gezichtsuitdrukkingen leggen we vast! 

In de studio zijn outfits, props en accessoires aanwezig. Er worden tijdens zo'n sessie verschillende settings gebruikt en ook het kindje kan enkele malen worden omgekleed.

Een sittersessie duurt meestal één à anderhalf uur.

Een tweetal weken na de sessie krijgen jullie een via email een link naar een online galerij, waar jullie de foto's kunnen bekijken.

Achteraf kunnen jullie aangeven welke foto's of fotoproducten jullie willen nabestellen.

Indien gewenst zijn jullie steeds in de studio welkom om de mogelijkheden in detail te bekijken en bespreken.

Wat is de prijs van een sittersessie?

De prijs van een sittersessie is 140,00 euro.

Bij deze sessieprijs zijn standaard géén digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen.  Indien je deze wel wil kan je kiezen voor een '+sessie' (zie tabel hieronder). Voor de nabestelling kan je kiezen uit een ruim assortiment.