Welkom Bij

bolle buikjes

Zwangerschap

Als je dit leest ben je waarschijnlijk zwanger? Gefeliciteerd!

Deze bijzondere periode wil je nooit meer vergeten! Wat is er mooier dan dit speciale moment te laten vastleggen tijdens een exclusieve zwangerschapsreportage? In mijn beginperiode gebruikte ik vooral de mama's hun kledij tijdens een fotosessie. Gaandeweg ontdekte ik andere stijlen en leveranciers. Zodra ik ontwerpster Mii-Estilo leerde kennen was ik verkocht. Eén jurk werden er snel meer en zo heb ik er intussen een 20-tal exclusieve jurken in mijn bezit. Aanstaande mama's vinden het vaak prettig om de jurken al op voorhand te komen passen. Zo weet je meteen wat je kan verwachten. 

Een zwangerschapsreportage vindt meestal plaats tussen week 30 en week 34. Op dat moment is je buikje op zijn mooist en ben je toch nog behoorlijk 'fit'.

De reportage kan doorgaan in de studio of op een locatie die we in overleg kiezen. Ook je partner kan mee op de foto.
Als je al één of meerdere andere kinderen hebt, horen deze er natuurlijk ook bij!
Je mag rekenen op één uur à anderhalf uur voor deze sessie.

Een tweetal weken na de sessie krijgen jullie een via email een link naar een online galerij, waar jullie de foto's kunnen bekijken. Achteraf kunnen jullie aangeven welke foto's of fotoproducten jullie willen nabestellen. Indien gewenst zijn jullie steeds in de studio welkom om de mogelijkheden in detail te bekijken en bespreken.

Interesse in zowel een zwangerschaps- als een newbornreportage? Boek beide sessies en ontvang een leuk fotocadeau! 

WAT IS DE PRIJS VAN EEN zwangerschapsSESSIE?

Ook bij een 'bolle-buik'-sessie heb je de keuze tussen een eerder korte reportage (Magnifiek) of een uitgebreide sessie (Subliem). Het verschil zit vooral in de tijd die ik als fotograaf uittrek voor deze sessie. De uitgebreide sessie geeft meer mogelijkheden tot omkleden en het aantal afgeleverde foto's ligt hoger.
Het verschil zit zeker niet in de kwaliteit van de foto's. In alle reportages geef ik het beste van mezelf voor een optimaal resultaat!

Een sessie 'magnifiek' kost 160,00 euro, de prijs van een 'sublieme' sessie is 250,00 euro.

De sessieprijs is de vergoeding voor de tijd, gebruikte materialen, kennis, creativiteit en service van Shooting Stars Fotografie. Bij deze sessieprijzen zijn standaard géén digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen. Indien je deze wel wil kan je kiezen voor een '+sessie' (zie tabel hieronder). Voor de nabestelling kan je kiezen uit een ruim assortiment. 

Wil je graag een newborn- én zwangerschapsreportage boeken, kijk dan zeker HIER.